Köpvillkor

BEKRÄFTELSE

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din order uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen order skickas automatiskt en orderbekräftelse per e-post med information om beställningen.

SKIMATERIA reserverar sig dock från leverans i de fall lagersaldot varit felaktigt vid tidpunkten för kundens order. Kan inte SKIMATERIA leverera enligt orderbekräftelse kommer kund kontaktas och ges möjlighet att annullera sin order.

 

ÅLDERSGRÄNS

SKIMATERIA tillämpar en åldersgräns på 18 år vid köp.

 

PRISER

Alla priser är inklusive moms för Sverige och övriga EU-länder.

För icke EU-länder ingår ej moms.

 

BETALNING

SKIMATERIA erbjuder olika betalningsalternativ via Klarna.

 

FRAKT OCH LEVERANS

SKIMATERIA skickar normalt inom 24 h (vardagar). Fraktfritt vid order över 500 SEK. Vid lägre ordervärde tillkommer en fraktavgift om 49 SEK.

Om beställda varor inte finns på lager förlängs leveranstiden. Vi ger besked när varan kan levereras. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Vill du inte vänta kan du givetvis avbeställa.

Beställda försändelser som inte hämtas ut eller mottages vid direktleverans, debiteras en avgift om 200 SEK inklusive moms för att täcka transport- och administrationskostnader.

 

ÖPPET KÖP, REKLAMATION, GARANTI

Du som konsument har alltid fjorton (14) dagars ångerrätt från dess att du emottager varan eller en väsentlig del av den enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Du som kund står för eventuell returfrakt, men kan köpa retursedel av oss. Du som kund har självklart rätt att undersöka produkten hemma för att säkerställa att produkten motsvarar dina förväntningar. Returnerar du en oanvänd vara med tillhörande etiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Du kan också meddela SKIMATERIA om frånträdande av köp genom att fylla i och posta Konsumentverkets blankett till oss. Blanketten hittar du här: http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html. Blanketten skickas sedan till följande adress:

AB SKIMATERIA

Hyttögatan 6

752 28 UPPSALA

Om den levererade varan är felaktig eller skadad kan du reklamera den. Orderbekräftelsen som skickas via mail är ditt garantibevis. Hos SKIMATERIA gäller en garanti om 1 år. Garantin omfattar inte transportkostnader. Vid transportskada skall detta anmälas till utlämningsstället.

 

ÖVRIGT

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering.
• Vi reserverar oss mot eventuella skrivfel.
• Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.
• Eventuella försök till bedrägerier och falska beställningar polisanmäls.

 

TVIST

Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.