Grab and go!

Våra produkter gör det enklare att snabbt ta sig ut i skidspåret.

Skidlabb – en komplett verkstad för preparering av skidor

Skidlabbet är äntligen här, inklusive spannmätare och mikroskop med skärm. Vi har nu lanserat vår spannmätare och mikroskop som tillsammans blir ett komplett skidlabb.

Skidlabbet har redan börjat rullas ut till butiker och återförsäljare och finns nu tillgängligt för alla att köpa. Till ett pris som är attraktivt både för företag och klubbar/föreningar.

 
Marknadens lägsta pris i kombination med mycket hög kvalité. Lättanvänt robust mätsystem för inmätning av fästzoner och glidzonernas längd.
Tillval som kommer inom kort:
Etikettskrivare för dokumentation av mätresultat på skidor.
Digital linjal för elektronisk mätning av skidans hela profil, dvs både fäst- och glidzoner med medföljande mjukvara.Ordinarie pris: 48900:- (ex. moms)Kampanjpris: 39990:-

Skimateria spannmätare - Ski Profiler

Marknadens lägsta pris i kombination med mycket hög kvalité. Lättanvänt robust mätsystem för inmätning av fästzoner och glidzonernas längd. Tillval som kommer inom kort: Etikettskrivare för dokumentation av mätresultat på skidor. Digital linjal för elektronisk mätning av skidans hela profil, dvs både fäst- och glidzoner med medföljande mjukvara.

Ordinarie pris: 48900:- (ex. moms)
Kampanjpris: 39990:-
Inspektionsmikroskop för kontroll av belagets struktur och skick. Mikroskopet gör det enkelt att se om belaget är fräsch och i gott skick samt att strukturen har rätt utseende. Skärm ingår till mikroskopet. Mikroskopet har 150X zoom.
Inom kort kommer möjligheten att ta bild och lagra bilderna.Ordinarie pris: 12600:- (ex. moms)Kampanjpris vid samtida köp av spannmätare: 9990:-

Skimateria inspektionsmikroskop med zoom

Inspektionsmikroskop för kontroll av belagets struktur och skick. Mikroskopet gör det enkelt att se om belaget är fräsch och i gott skick samt att strukturen har rätt utseende. Skärm ingår till mikroskopet. Mikroskopet har 150X zoom. Inom kort kommer möjligheten att ta bild och lagra bilderna.

Ordinarie pris: 12600:- (ex. moms)
Kampanjpris vid samtida köp av spannmätare: 9990:-

Tillvalen kommer finnas tillgängliga för alla nya och befintliga kunder.

För beställning av skidlabb eller fler frågor, kontakta Björn Winell på Skimateria:
bjorn@skimateria.se
070-328 19 76

Ta dig snabbt och enkelt ut i skidspåret

Kontakta oss